Kids calendar no longer accessible

Need help with VueMinder Pro or Ultimate? Ask your questions here.

Kids calendar no longer accessible

Postby slouw » Thu Apr 25, 2019 11:40 pm

For some reason I can no longer cassign a new event to my Kids calendar.
The Calendar pulldown menu only shows Shaun and Brennan see screenshot.
Most of my existing items were created in my Kids calendar.
I notice the icon for my Kids calendar is different... looks like a google icon?
What have I done???
Image
slouw
 
Posts: 60
Joined: Tue Mar 07, 2017 3:42 pm

Re: Kids calendar no longer accessible

Postby slouw » Thu Apr 25, 2019 11:52 pm

I have done a restore now my calendars look like this.
Something of a relief.
What did I do?
Image

Related to this I had setup a sync with a google calendar but the name is no longer available here(below)
Strangely it still works.
Where do I locate/view/set/change my "Default Account" for Google Calendar sync settings?
Image
slouw
 
Posts: 60
Joined: Tue Mar 07, 2017 3:42 pm

Re: Kids calendar no longer accessible

Postby VueSoft » Fri Apr 26, 2019 10:25 pm

I notice the icon for my Kids calendar is different... looks like a google icon?
What have I done???

Maybe you accidentally configured the calendar to sync with Google Calendar as 1-way (from Google to VueMinder)? That would make the calendar read-only in VueMinder. I can't think of any other explanation.

Where do I locate/view/set/change my "Default Account" for Google Calendar sync settings?

The "Default" account is whatever account you were using before you updated to version 2019.01. Unfortunately, there's no mechanism for VueMinder to determine the account name.
Dan Chartrand, Founder
VueSoft LLC | St. Louis, Missouri, USA
User avatar
VueSoft
Dan Chartrand
 
Posts: 3702
Joined: Sat Aug 23, 2008 12:39 am
Location: St. Louis, Missouri, USA

Re: Kids calendar no longer accessible

Postby slouw » Sat Apr 27, 2019 2:40 am

1. Agreed I did a restore and found I had done exactly that - configured Google > Vueminder syn cmaking it read only
2. Default - no problem I know what it is and it works anyway :)

Appreciate replies great software :)
slouw
 
Posts: 60
Joined: Tue Mar 07, 2017 3:42 pm


Return to Technical Support

cron